1. Acceptul utilizatorului
Bine ati venit pe site-ul www.cautdentist.ro , denumit in continuare Website-ul. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos.
Accesul, vizitarea si utilizarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si implica acceptul explicit al dumneavoastra, fara limitari sau calificari, cu privire la acestea. Orice alte acorduri intre dumneavoastra şi Ionescu Catalin PFA sunt inlocuite prin prevederile acestor Termeni şi Conditii, care reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.
Ionescu Catalin PFA, denumita generic in cele ce urmeaza autor, in calitate de autor/administrator al website-ului www.cautdentist.ro, isi rezerva dreptul de a schimba, actualiza si revizui in orice moment,  fara nici un fel de notificare prealabila, continutul acestui website, precum si aceste Termene şi Conditii si Politica de confidentialitate, prin actualizarea lor. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.


2. Conditii de utilizare
Website-ul este furnizat de catre Autor pe o baza "asa cum este" si "atat cat este disponibil". Autorul nu garanteaza ca Website-ul, serverele pe care acesta este gazduit sau e-mailurile trimise de pe www.cautdentist.ro  nu contin viruşi sau alte informatii cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseşte Website-ul pe riscul propriu, autorul fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Website-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Website. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Website sau al actualizarii diverselor pagini ale Website-ului. Autorul nu işi asuma raspunderea pentru calitatea anunturilor postate pe Website.


3. Drepturi de autor
Ionescu Catalin PFA este autorul Site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, in afara imaginilor si textelor incarcate de catre utilizatori, sunt proprietatea autorului.
Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor si serviciilor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este detinut in totalitate de catre Ionescu Catalin PFA si producatorii, distribuitorii produselor si prestatorii serviciilor medicale publicate.
Daca descarcati software din acest site, inclusiv fisiere si imagini continute sau generate de software, si datele adiacente (denumite in continuare "Software") sunt considerate ca fiind sub licenta Ionescu Catalin PFA, denumita in continuare "Autor". Autorul nu transfera nici titlul si nici drepturile de proprietate intelectuala asupra Software-ului. Autorul detine titlul deplin si complet asupra Software precum si toate drepturile de proprietate intelectuala ce decurg din acestea. Nu aveti permisiunea sa comercializati, redistribuiti sau sa reproduceti Software, nici sa il decompilati, sa ii modificati structura, sa dezasamblati Software-ul intr-o forma perceptibila. Toate marcile si logourile sunt detinute de Autor sau detinatorii licentei si nu aveti permisiunea sa le copiati sau utilizati in nici un mod.


4. Securitate
La utilizarea Website-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor referitoare la contul dumneavoastra de acces (numele de utilizator, email şi parola) şi sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfaşurate pe Website cu contul şi parola dumneavoastra. In cazul in care confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat Ionescu Catalin PFA pentru a bloca accesul la cont şi a va genera cât mai rapid unul nou. Efectuarea de operatiuni neautorizate ca utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului ş.a.m.d asupra acestui Website vor fi pedepsite conform legii.


5. Notificari si informatii pentru utilizatori
Ca utilizator, intelegeti şi sunteti de  acord cu urmatoarele responsabilitati:
- sa furnizati date adevarate, exacte şi complete despre dumneavoastra;
- sa mentineti şi innoiti, atunci când este cazul, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte şi complete.
Ca utilizator, va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:
- sa publicati materiale care contin viruşi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem sau orice informatie care este parte componenta a acestui sistem;
- sa publicati materiale cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
- sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii interzise de prevederile legale in vigoare;
- sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare.
Accesând formularul de inregistrare prin care va transmiteti datele dumneavoastra personale in vederea participarii la diverse actiuni (de informare, promotionale, publicitare, de divertisment etc) organizate de catre Ionescu Catalin PFA, declarati ca sunteti de acord cu urmatoarele:
- ca datele personale solicitate sa fie colectate, stocate şi prelucrate de catre Ionescu Catalin PFA;
- ca datele personale sa fie utilizate pe o perioada nedeterminata, precum şi in vederea unor contactari ulterioare;
- sa primiti din partea Ionescu Catalin PFA diverse materiale publicitare, de informare, propuneri şi invitatii de participare la diverse activitati, precum şi diverse obiecte, produse şi/sau mostre de produse, serviciul de tip newsletter (primeşte noutati prin e-mail); modalitatea de dezabonare este extrem de facila si prezenta la sfarsitul fiecarui email primit prin acest serviciu.
Toate operatiunile desfasurate de Ionescu Catalin PFA prin intermediul website-ului  www.cautdentist.ro sunt conforme cu legea 365/2002, astfel cum a fost modificata prin legea 121/2006, republicata in  Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, M. Of. nr. 959/2006.


6. Comunicari
Utilizatorii Website-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul şi structura Website-ului, respectiv pot adresa intrebari atâta timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata sau drepturile de proprietate intelectuala ale Ionescu Catalin PFA sau ale unor terte parti, nu contin viruşi, nu deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri in masa sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. Ionescu Catalin pFA işi rezerva dreptul de a indeparta, sterge sau edita o astfel de informatie transmisa.


7. Confidentialitate
Ionescu Catalin PFA respecta şi protejeaza dreptul la intimitate şi viata privata a utilizatorilor Website-ului. Ionescu Catalin PFA are obligatia de a administra in conditii de siguranta şi numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 790 din 12 decembrie 2001). Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe Website informatii şi servicii de cea mai buna calitate, precum şi servicii de marketing, reclama şi publicitate.
Va rugam sa accesati si sectiunea Politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.


8. Legislatie aplicabila şi Jurisdictie
Aceste Termene şi Conditii şi utilizarea acestui Website sunt guvernate de legile din România. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 (treizeci) de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei catre Ionescu Catalin PFA. Instantele competente din România vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror şi tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Termenilor şi Conditiilor şi/sau Continutul Website-ului sau in cazul disputelor in care aceste Termene şi Conditii şi/sau acest Website vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

Filtru cautare

Ce este implantul dentar?
Implantul dentar este o piesa de titan, care tine loc de radac
 Scapa de frica la medicul dentist
Multi dintre noi inca ne temem de mersul la stomatolog in ciuda fap
Ce este caria dentara si cum putem preveni aparitia ei?
Caria dentara este cea mai frecventa afectiune a dintilor , ap

Abonare Newsletter

Contact Cautdentist.ro

  • Tel: +(040) 745 283 613
  • Email: contact (@) cautdentist ro
  • Website: www.cautdentist.ro

     

Publicitate pe site

Oferim spatii publicitare la preturi foarte bune. Pentru mai multe informatii accesati aceasta pagina sau contactati-ne la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Va vom prezenta mai multe pachete speciale.

Despre Noi

Echipa Cautdentist.ro a creat acest site in scopul de a usura cautarile dumneavoastra. Puteti gasi rapid un medic dentist, cabinet, clinica privata sau furnizori de materiale. Filtrul special va ajuta sa gasit in cateva secunde informatiile dorite.