Caria dentara este cea mai frecventa afectiune a dintilor , aparitia ei fiind determinata de trei factori si anume:
   - flora microbiana     - Streptococcus mutans a fost indicat drept bacteria cariogena primara si, in acelasi timp,s-a demonstrat posibilitatea transmiterii bolii carioase prin contaminarea cu acest germen intre oameni. - alimentatia - cercetarile stiintifice au demonstrat ca hidratii de carbon (glucidele) sint singurii factori cariogeni. Adica “zaharul” este principalul vinovat de aparitia cariei dentare, deoarece produca mari cantitati de acid. Lipidele si proteinele a-au dovedit a fi lipsite de nocivitate. Asadar, dragi parinti, incercati sa reduceti consumul de zahar din alimentatia copilului, mai ales cel sub forma de dulciuri (bomboane, caramele, fondante, prajituri etc). Mierea este mai putin nociva si poate fi inlocuita cu zaharul din ceai..

Register to read more...

Tratamentul cariei dentare se face prin metode moderne si minim invazive.
Folosim materiale de ultima generatie, astfel incat putem obtine obturatii (plombe) cu aceeasi culoare ca a dintilor, nedetectabile vizual, foarte naturale si in acelasi timp cu rezistenta crescuta.
In clinica noastra, ca metode standard, inainte de aplicarea obturatiei definitive de compozit, se verifica minutios daca s-a curatat perfect dintele, folosind “indicatorul de carie” (o solutie care coloreaza doar zonele de carie ramase necuratate), astfel incat avem siguranta ca dintele nu se va mai caria ulterior.

Register to read more...

In clinica noastra interventiile chirurgicale sunt  realizate folosind tehnici minim inazive de microchirurgie, cu ajutorul lupelor şi microinstrumentarului.

Register to read more...

Urmarim sa ne motivam pacientii si sa-i constientizam ca vizitele constante la stomatolog si tratamentele efectuate la timp pot preveni probleme dentare mai grave.

Register to read more...

FAST&FIXED
EXTRACTIE + IMPLANTURI + PROTEZA FIXA – intr-o singura zi !!!
Clinica noastra va ofera aceasta metoda simpla si rapida de reconstructie a zambetului bazata pe tehnologie germana.

Cine poate beneficia de sistemul german FAST&FIXED  (by Bredent) ?

Register to read more...

Filtru cautare

Ce este implantul dentar?
Implantul dentar este o piesa de titan, care tine loc de radac
 Scapa de frica la medicul dentist
Multi dintre noi inca ne temem de mersul la stomatolog in ciuda fap
Ce este caria dentara si cum putem preveni aparitia ei?
Caria dentara este cea mai frecventa afectiune a dintilor , ap

Contact Cautdentist.ro

  • Tel: +(040) 745 283 613
  • Email: contact (@) cautdentist ro
  • Website: www.cautdentist.ro

     

Publicitate pe site

Oferim spatii publicitare la preturi foarte bune. Pentru mai multe informatii accesati aceasta pagina sau contactati-ne la adresa de email: publicitate@cautdentist.ro. Va vom prezenta mai multe pachete speciale.

Despre Noi

Echipa Cautdentist.ro a creat acest site in scopul de a usura cautarile dumneavoastra. Puteti gasi rapid un medic dentist, cabinet, clinica privata sau furnizori de materiale. Filtrul special va ajuta sa gasit in cateva secunde informatiile dorite.