Zambetul stralucitor ca punct de plecare al reusitei noastre
Albirea dintilor este o procedura care imbunatateste culoarea dintilor. Ea se poate realiza astfel:
-in cabinetul stomatologic
-la domiciliu

 

ALBIREA IN CABINET
Cu o  vizita la cabinetul nostru, acest aspect se poate rezolva imediat si puteti pleca din cabinet cu un zambet alb si stralucitor in numai 45 minute. Cabinetul nostru foloseste materiale de cea mai buna calitate, cum ar fi gelul Opalescence XTRA-BOOST, este un gel pentru albirea dintilor cu concentratie 38% peroxid de hidrogen.

INDICATII
Opalescence XTRA-BOOST este indicat numai pentru tratamentul in cabinet. Se pot albi unul sau mai multi dinti, parti ale unui singur dinte sau pentru accelerarea albirii pe scaun. Poate fi utilizat si pentru albirea dintilor devitali, inclusiv albirile intracoronare efectuate in cabinet.

Opalescence Xtra-Boost este o alternativa conservativa pentru albirea dintilor inchisi la culoare, cu discromii cauzate de coroane, punti, fatete, dar si de origine congenitala, sistemica, metabolica, farmaceutica, cauzate de factori iatrogeni cum sint: fluoroza dentara, petele de tetraciclina, sau diferite pete de tipul porfirie, traume, eritroblastoza fetala.

Deoarece materialele de restaurare nu se albesc, recomandam albirea dintilor inainte de restaurarea estetica permanenta (asteptati doua saptamini dupa albire inainte de plasarea bondingului). A fost demonstrat clinic, ca acesta metoda este sigura si eficienta, fiind considerata de majoritatea dentistilor cel mai indicat tratament daca se doreste o imbunatatire estetica a danturii intr-un timp scurt de tratament.

ALBIREA LA DOMICILIU
OPALESCENCE este primul tratament profesional de albire a dintilor acceptat de catre ADA (American Dental Association), cu care se obtin rezultate semnificative in decurs de doar citeva zile. Este disponibil numai prin cabinetele stomatologice si se relizeaza doar sub monitorizarea medicului stomatolog. Se prezinta sub forma unui gel transparent, foarte viscos, aderent, al carui ingredient activ este peroxidul de carbamid (15%) si care are un pH de aproximativ 6,5. Printre caracteristicile sale deosebite, se numara: eliberarea sustinuta de substanta activa, proprietatile de adezivitate, precum si gutiera de un design special .

Modul de aplicare:
Medicul stomatolog efectueaza un consult complet pentru evaluarea starii dintilor si a tesututului gingival. Daca exista carii, acestea trebuie obturate.
Se va lua o amprenta in vederea confectionarii gutierei. Apoi, dupa ce gutiera a fost confectionata de catre tehnicianul dentar, medicul stomatolog va va explica cum trebuie folosit gelul OPALESCENCE. Majoritatea pacientilor prefera sa foloseasca gelul in timpul somnului. Durata tratamentului 1-2 saptamani.
OPALESCENCE s-a dovedit eficient in indepatarea petelor de culoare de pe dinti prezente inca din perioada de eruptie a dintilor, precum si a celor aparute de-a lungul timpului. Petele de culoare de pe dinti pot aparea datorita unor afectiuni medicale, a unor medicamente, traumatisme, precum si datorita consumului de tutun, cafea, ceai, coca-cola sau a anumitor alimente. S-au obtinut succese in cazul indepartarii petelor de tetraciclina, sau a celor datorate fluorozei. Eezultatele obtinute in urma tratamentului se pastreaza ani de zile. Este posibil ca dintii sa se coloreze din nou intr-o oarecare masura daca vin in contact cu tutun, ceai sau cafea. Cu toate acestea, dintii vor ramine semnificativ mai albi decit au fost inainte de inceperea tratamentului.Rezultatele tratamentului pot varia intre pacienti in functie de tipul dintilor si tipul petelor de culoare. Unii pacienti pot dezvolta o sensibilitate la rece in timpul tratamentului de albire.  Se intrerupe tratamentul si aceasta sensibilitate se remite in 1-3 zile. Pentru aceasta sensibilitate, medicul stomatolog va  poate recomanda un gel desensibilizant. Acest gel de albire nu trebuie folosit in timpul sarcinii. Este recomandabil sa se evite consumul de tutun si alcool in timpul tratamentului.

Articol cu titlu informativ. Pentru mai multe informatii consultati medicul de specialitate.


Filtru cautare

Ce este implantul dentar?
Implantul dentar este o piesa de titan, care tine loc de radac
 Scapa de frica la medicul dentist
Multi dintre noi inca ne temem de mersul la stomatolog in ciuda fap
Ce este caria dentara si cum putem preveni aparitia ei?
Caria dentara este cea mai frecventa afectiune a dintilor , ap

Abonare Newsletter

Contact Cautdentist.ro

  • Tel: +(040) 745 283 613
  • Email: contact (@) cautdentist ro
  • Website: www.cautdentist.ro

     

Publicitate pe site

Oferim spatii publicitare la preturi foarte bune. Pentru mai multe informatii accesati aceasta pagina sau contactati-ne la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Va vom prezenta mai multe pachete speciale.

Despre Noi

Echipa Cautdentist.ro a creat acest site in scopul de a usura cautarile dumneavoastra. Puteti gasi rapid un medic dentist, cabinet, clinica privata sau furnizori de materiale. Filtrul special va ajuta sa gasit in cateva secunde informatiile dorite.