Avantajele publicarii cabinetului sau serviciilor stomatologice.

1.  Pentru ca este GRATIS!;

2.  Puteti edita cabinetele dumneavostra direct din cont;

3.  Adaugati OFERTE SPECIALE care apar direct in pagina cabinetului cu vizibilitate maxima;

4.  La rezultate cautare pe imaginea cabinetului cand vizitatorul merge cu mouse-ul , apare o zona peste site cu cele mai importante detalii ale cabinetului, inclusiv oferta speciala.

5.  Fiecare cabinet are un formular de contact direct cu medicul dentist;

6.  Filtrul special de cautare ofera posibilitatea vizitatorilor sa gaseasca un cabinet in cateva secunde;

7.  Fiecare cabinet are o harta generata automat si un camp de cautare a rutei prin care cel care doreste sa va gaseasca va avea pe Google Map trasata automat ruta de la punctul de plecare pana la cabinet;

8.  Este simplu de adaugat, dureaza maxim 2 minute;

9.  Nu vom umple paginile site-ului CautDentist.ro cu bannere publicitare care vor "ascunde" informatiile esentiale catre utilizatori. S-a nascut un site curat si asa va ramane.

10.  Vom pune la dispozitie numai cateva zone de promovare dar ceea ce este nou, cabinetele vor avea la dispozitie unelte de promovare inedite. In primele 3 luni nu vor fi disponibile.

 

Filtru cautare

Abonare Newsletter

Contact Cautdentist.ro

  • Tel: +(040) 745 283 613
  • Email: contact (@) cautdentist ro
  • Website: www.cautdentist.ro

     

Publicitate pe site

Oferim spatii publicitare la preturi foarte bune. Pentru mai multe informatii accesati aceasta pagina sau contactati-ne la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Va vom prezenta mai multe pachete speciale.

Despre Noi

Echipa Cautdentist.ro a creat acest site in scopul de a usura cautarile dumneavoastra. Puteti gasi rapid un medic dentist, cabinet, clinica privata sau furnizori de materiale. Filtrul special va ajuta sa gasit in cateva secunde informatiile dorite.