Dental Hospital Romania

Adauga la favorite
Oferta speciala:
Aparate dentare mobile la pret redus!
Contact Str. Racari Nr. 5, Bucuresti
https://www.dentalro.ro/

Descriere

Dental Hospital Romania este cea mai mare clinica stomatologica din Romania  si prima clinica stomatologica “concept spital”. Adica este prima clinica stomatologica ce ofera servicii integrate de medicina dentara. Sunteti astfel scutiti de a mai efectua drumuri in alte clinici sau locatii pentru unele analize  sau interventii. TIMPUL DUMNEAVOASTRA CONTEAZA si de aceea vei gasi aici toate serviciile stomatologice si toti specialistii de care ai nevoie INTR-UN SINGUR LOC.

 

DENTAL HOSPITAL ROMANIA  este printre putinele clinici stomatologice europene care efectueaza chirurgia si implantologia orala in bloc operator, oferind astfel pacientilor, garantia si siguranta actului medical.

In cadrul interventiilor complexe  veti fi asistat de un medic specialist in anestezie si terapie intensiva iar recuperarea postoperatorie este efectuata intr-o rezerva ce dispune de toate facilitatile specifice ( paturi medicale, prize de oxigen, defibrilator, etc ).

Cele 25 de cabinete de medicina dentara ale Dental Hospital Romania stau la dispozitia pacientilor fiind dotate cu aparatura ultraperformanta, iar aerul din acestea este in permanenta sterilizat cu lampi bactericide de ultima generatie.

La Dental Hospital Romania insotitorii pacientilor pot urmari actul chirurgical din sala de conferinte a clinicii, aceasta fiind dotata cu un sistem special de transmisie live a intervetiilor efectuate in sala de operatii.

Laboratorul nostru dentar aflat in incinta clinicii ofera pacientilor posibilitatea de a primi lucrarile protetice dorite in cel mai scurt timp posibil.

Conceptia salilor de asteptare este de tip neo-romanesc, oferind pacientilor  un confort deosebit si relaxant. Muzica ambientala oferita de sistemul de sonorizare proiectat special pentru Dental Hospital Romania asigura o destindere deosebita pacientilor . Nici copii nu au fost uitati, acestia beneficiind de locuri de joaca atat in interiorul clinicii cat si in curtea exterioara.

Detalii specifice

Facilitati oferite de cabinet Urgente stomatologice, Cosmetica dentara, Chirurgie, Ortodontie, Pedodontie, Endodontie, Protetica, Implantologie, Radiologie dentara
Luni 8AM–10PM
Marti 8AM–10PM
Miercuri 8AM–10PM
Sambata 10AM–16PM
Joi 8AM–10PM
Vineri 8AM–10PM
Duminica Inchis
Puncte de reper a locatiei (Zona, metrou, transport, scoala, etc)
Dristor, Str. Racari Nr. 5, Bucuresti

Locatie

Sectorul 2, Bucuresti
Dristor, Str. Racari Nr. 5, Bucuresti

Filtru cautare

Contact Cautdentist.ro

  • Tel: +(040) 745 283 613
  • Email: contact (@) cautdentist ro
  • Website: www.cautdentist.ro

     

Publicitate pe site

Oferim spatii publicitare la preturi foarte bune. Pentru mai multe informatii accesati aceasta pagina sau contactati-ne la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Va vom prezenta mai multe pachete speciale.

Despre Noi

Echipa Cautdentist.ro a creat acest site in scopul de a usura cautarile dumneavoastra. Puteti gasi rapid un medic dentist, cabinet, clinica privata sau furnizori de materiale. Filtrul special va ajuta sa gasit in cateva secunde informatiile dorite.