CMI DR ANCA RUSU

Adauga la favorite
Contact 0745263614

Descriere

ZAMBETUL PACIENTILOR NOSTRI REPREZINTA SUCCESUL NOSTRU!

In clinica noastra folosim cele mai avansate tehnologii pt a preveni pierderea dentitiei naturale si pt a o reconstrui,in cazul afectarii acesteia.

Participarea la cursuri internationale (Germania,Franta,Anglia,Italia, Grecia,Ungaria, Austria,Egipt)si nationale,la congrese,simpozioane, workshop-uri,contactul permanent cu noutatile din domeniu permit gasirea unor solutii in cele mai dificile cazuri,chiar si in cele care par fara speranta.
Echipamentele sunt intr-o perfecta stare de functionare,punandu-se accent in mod deosbit pe STERILIZARE,astfel incat sa fie un mediu sigur pt pacienti, efectuarea actului medical desfasurandu-se intr-o atmosfera profesionala.
Asiguram tratament fara durere prin folosirea unor tehnici speciale de anestezie,confortabile pt pacient,care pot astfel reveni fara frica la urmatoarea programare.

Laboratorul de tehnica dentara cu care colaboram este foarte bine dotat si are personal extrem de bine pregatit,pt a satisface cerintele functionale si estetice ale pacientilor,pe termen lung.

DOTARI
-lupe
-fiziodispenser cu fibra optica-pt chirurgie si implantologie
-piese de mana cu LED pt o buna iluminare
-materiale si instrumentar de calitate : diverse chituri chirurgicale,os artificial si membrane Germania, material de regenerare parodontala Elvetia, substanta pt evidentierea cariei,compozit pt plombe estetice Japonia
-camera intraorala
-ultrasunete
-air-flow( pt coloratii)

DR. ANCA RUSU

SPECIALIZARI:
Medic Specialist - Chirurgie Dento-Alveolara
Implantologie
Stomatologie Generala
Master in Parodontologie
Estetica Faciala-Competenta pe BOTOX si FILLER FACIAL (acid hialuronic)
Membru in Societatea de Stomatologie Estetica din Romania

-locul II la admiterea la Facultatea de Medicina Dentara
-locul III la concursul national de admitere la specializarea pe Chirurgie

Detalii specifice

Facilitati oferite de cabinet Urgente stomatologice, Cosmetica dentara, Chirurgie, Ortodontie, Endodontie, Protetica, Implantologie
Luni 11-19
Marti 11-19
Miercuri 11-19
Joi 11-19
Vineri 11-19
Puncte de reper a locatiei (Zona, metrou, transport, scoala, etc)
statia de tramvai 41-orsova ( zona complex sir)

Locatie

Bucuresti
MILITARI-calea apeductului nr 5, bloc b4a ,scara 1 ,ap. 1, interfon 01

Filtru cautare

Contact Cautdentist.ro

  • Tel: +(040) 745 283 613
  • Email: contact (@) cautdentist ro
  • Website: www.cautdentist.ro

     

Publicitate pe site

Oferim spatii publicitare la preturi foarte bune. Pentru mai multe informatii accesati aceasta pagina sau contactati-ne la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Va vom prezenta mai multe pachete speciale.

Despre Noi

Echipa Cautdentist.ro a creat acest site in scopul de a usura cautarile dumneavoastra. Puteti gasi rapid un medic dentist, cabinet, clinica privata sau furnizori de materiale. Filtrul special va ajuta sa gasit in cateva secunde informatiile dorite.