Centrul Medical Intermedica High Care

Adauga la favorite
Oferta speciala:
La Intermedica High Care beneficiezi de consultatie, detartraj cu ultrasunete pentru ambele arcade si periaj profesional 100 lei
Contact 021 211 77 93
Tel.mobil: 0730005687
e-mail: clinica@highcare.ro
http://www.highcare.ro

Descriere

Clinica INTERMEDICA HIGH CARE RO fondata in anul 2004, va ofera o gama completa de servicii medicale de calitate, combinand experienta echipei, tehnologia de ultima generatie cu un climat relaxant si placut.

Astfel, Intermedica High Care transforma colaborarea in cadrul unui tratament stomatologic, intr-o experienta deosebita, reconfortanta si placuta.

Echipa clinicii este o formata din medici cu inalta pregatire, avand multiple specializari stomatologice si asigura un tratament complex, complet si competent.

Indiferent de tipul tratamentului, fiecare caz este tratat cu aceeasi grija fata de fiecare pacient, cu aceeasi promptitudine, atentie si rigurozitate.

NOU!

Intermedica High Care - Servicii complete de Estetica Faciala. Locul unde serviciile de stomatologie se impletesc cu cele de  dermatologie estetica si nutritie.

ACHIZITIONATI OFERTA NOASTRA SPECIALA DE AICI...

Detalii specifice

Facilitati oferite de cabinet Urgente stomatologice, Cosmetica dentara, Chirurgie, Ortodontie, Pedodontie, Endodontie, Protetica, Implantologie, Radiologie dentara
Luni 9:00 - 20.00
Marti 9:00 - 20.00
Miercuri 9:00 - 20.00
Sambata -
Joi 9:00 - 20.00
Vineri 9:00 - 20.00
Duminica -
Puncte de reper a locatiei (Zona, metrou, transport, scoala, etc)
Cabinet stomatologic vis a vis de Mall Vitan

Locatie

Sectorul 3, Bucuresti
Calea Vitan nr. 28, et. 5, sect. 3, Bucuresti

Filtru cautare

Contact Cautdentist.ro

  • Tel: +(040) 745 283 613
  • Email: contact (@) cautdentist ro
  • Website: www.cautdentist.ro

     

Publicitate pe site

Oferim spatii publicitare la preturi foarte bune. Pentru mai multe informatii accesati aceasta pagina sau contactati-ne la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Va vom prezenta mai multe pachete speciale.

Despre Noi

Echipa Cautdentist.ro a creat acest site in scopul de a usura cautarile dumneavoastra. Puteti gasi rapid un medic dentist, cabinet, clinica privata sau furnizori de materiale. Filtrul special va ajuta sa gasit in cateva secunde informatiile dorite.