Welldental - Dr. Tudor Razvan PELEA

Adauga la favorite
Contact Tel. 0213201825
0751ZAMBET (0751926238)
contact@welldental.ro
www.welldental.ro

Descriere

Suntem un cabinet stomatologic profund dedicat stomatologiei preventive. În cazul menţinerii, restaurării sau îmbunătăţirii frumuseţii naturale a zâmbetului pacientului, adoptăm cele mai noi proceduri, rezultatul fiind un zâmbet frumos, sănătos şi de lungă durată.

 

Well Dental evită tratamentele care pot dăuna sănătăţii dinţilor din dorinţa cosmetizării şi adoptă numai manopere neagresive pentru structura dentară, oferind 12 luni garanţie la lucrările executate.

 

O relatie de durata intre medic si pacient se bazeaza pe incredere si respect reciproc. De aceea suntem loiali atat pacientilor nostri cat si partenerilor. ''once our patient, always our friend''.

Atenţia pentru detalii, răbdarea, atmosfera prietenoasă şi nu în ultimul rând comunicarea dintre medic şi pacient duc la obţinerea celor mai bune rezultate.

Vă mulţumim pentru că ne permiteţi să ne ocupăm de problemele Dumneavoastră dentare şi dorim să vă oferim cele mai bune servicii pentru a obţine o dantură perfect sănătoasă!

Detalii specifice

Facilitati oferite de cabinet Urgente stomatologice, Cosmetica dentara, Chirurgie, Ortodontie, Pedodontie, Endodontie, Protetica, Implantologie
Luni 14:00 - 21:00
Marti 14:00 - 21:00
Miercuri 14:00 - 21:00
Joi 14:00 - 21:00
Vineri 10:00 - 16:00
Sambata la cerere
Duminica inchis
Puncte de reper a locatiei (Zona, metrou, transport, scoala, etc)
Zona Piata Muncii, Metrou Piata Muncii

Locatie

Sectorul 2, Bucuresti
Bdul. Mihai Bravu 192, Bl.204, Sc.A, Ap.4

Filtru cautare

Contact Cautdentist.ro

  • Tel: +(040) 745 283 613
  • Email: contact (@) cautdentist ro
  • Website: www.cautdentist.ro

     

Publicitate pe site

Oferim spatii publicitare la preturi foarte bune. Pentru mai multe informatii accesati aceasta pagina sau contactati-ne la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Va vom prezenta mai multe pachete speciale.

Despre Noi

Echipa Cautdentist.ro a creat acest site in scopul de a usura cautarile dumneavoastra. Puteti gasi rapid un medic dentist, cabinet, clinica privata sau furnizori de materiale. Filtrul special va ajuta sa gasit in cateva secunde informatiile dorite.