Intromed Stomatologie

Adauga la favorite
Oferta speciala:
vouchere 2013 reducere 80% -pachet complet de profilaxie la doar 98 lei in loc de 490 lei.
Contact Diana Ciobanu, trina_crya@yahoo.com, tel.0735522044
www.intromed.ro

Descriere

Tratamentele dentare oferite de cabinetul nostru te vor ajuta sa iti dai seama ca frica de stomatolog nu este decat o idee preconceputa.
Echipa noastra de medici pune pe primul plan comunicarea cu pacientul. Fiecarui pacient i se explica pe larg viitorul plan de tratament si impreuna cu medicul se ia decizia optima pentru ca rezultatul final sa fie cel mai bun din punct de vedere: estetic, functional dar si financiar.
Deoarece cunoastem cat de importante sunt pentru dumneavoastra serviciile de calitate, costurile in raport cu calitatea, asigurarea unor servicii profesionale si rezolvarea problemelor ce tin de sanatate, incercam sa va punem la dispozitie toata experienta noastra.

Detalii specifice

Facilitati oferite de cabinet Urgente stomatologice, Cosmetica dentara, Chirurgie, Ortodontie, Pedodontie, Protetica, Implantologie
Luni 8.00-20.00
Marti 8.00-20.00
Miercuri 8.00-20.00
Joi 8.00-20.00
Vineri 8.00-16.00
Puncte de reper a locatiei (Zona, metrou, transport, scoala, etc)
Langa Foisorul de Foc

Locatie

Sectorul 2, Bucuresti
B-dul Ferdinand I, nr.31, sect.2, Bucuresti

Filtru cautare

Contact Cautdentist.ro

  • Tel: +(040) 745 283 613
  • Email: contact (@) cautdentist ro
  • Website: www.cautdentist.ro

     

Publicitate pe site

Oferim spatii publicitare la preturi foarte bune. Pentru mai multe informatii accesati aceasta pagina sau contactati-ne la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Va vom prezenta mai multe pachete speciale.

Despre Noi

Echipa Cautdentist.ro a creat acest site in scopul de a usura cautarile dumneavoastra. Puteti gasi rapid un medic dentist, cabinet, clinica privata sau furnizori de materiale. Filtrul special va ajuta sa gasit in cateva secunde informatiile dorite.