Helpdent - Dental Implant Clinic

Adauga la favorite
Oferta speciala:
Implant dentar la doar 350 euro
Contact alexandru.burcea@helpdent.ro
Tel.0744311607
www.helpdent.ro

Descriere

Refaceti-va spiritul si relaxati-va descoperind o abordare unica de tratamente dentare, in spiritul atmosferei Zen. Helpdent Clinic este o oaza de liniste situata la intrarea in boemul centru istoric al micului Paris si va multumim pentru atentia acordata serviciilor noastre.Speram ca veti gasi la noi tot ce va doreati si va asteptam in clinica stomatologica cu cele mai bune servicii, la cele mai bune preturi si in cea mai placuta atmosfera.Parerile dumneavoastra despre Helpdent Clinic sunt importante pentru noi si ne-am bucura sa ne cunoastem si sa le aflam.

Detalii specifice

Facilitati oferite de cabinet Urgente stomatologice, Cosmetica dentara, Chirurgie, Ortodontie, Pedodontie, Protetica, Implantologie, Radiologie dentara
Luni 9-21
Marti 9-21
Miercuri 9-21
Joi 9-21
Vineri 9-21
Sambata 9-15
Puncte de reper a locatiei (Zona, metrou, transport, scoala, etc)
Unirea - Centrul Vechi

Locatie

Sectorul 3, Bucuresti
IC Bratianu nr.34

Filtru cautare

Contact Cautdentist.ro

  • Tel: +(040) 745 283 613
  • Email: contact (@) cautdentist ro
  • Website: www.cautdentist.ro

     

Publicitate pe site

Oferim spatii publicitare la preturi foarte bune. Pentru mai multe informatii accesati aceasta pagina sau contactati-ne la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Va vom prezenta mai multe pachete speciale.

Despre Noi

Echipa Cautdentist.ro a creat acest site in scopul de a usura cautarile dumneavoastra. Puteti gasi rapid un medic dentist, cabinet, clinica privata sau furnizori de materiale. Filtrul special va ajuta sa gasit in cateva secunde informatiile dorite.