Medic dentist Dr.Dawod Nazem

Adauga la favorite
Oferta speciala:
Consultatie gratuita
Contact Dr.Dawod Nazem
Telefon fix:
021-3236817
Telefon mobil:
0729971823
www.sesenedent.ro

Descriere

Cabinet Stomatologic sector 3 Bucuresti

Cabinetul stomatologic SESENEDENT este dotat cu aparatura ultramoderna si completa, astfel putand fi asigurata toata gama de servicii in stomatologie.

Spatiul este generos si respecta normele corecte impuse de lege pentru functionarea corespunzatoare a cabinetului stomatologic: hol, sala de asteptare, camera speciala pentru sterilizare, toaleta pentru pacienti, televizor in sala de asteptare.

Dotarea cabinetului stomatologic cuprinde un unit dentar modern, aparat de detartraj cu ultrasunete, lampa foto pentru realizarea de obturatii fizionomice, iar materialele folosite sunt de ultima generatie. Sterilizarea se realizeaza conform normelor DSP-Bucuresti cu aparate de sterilizare noi, de ultima generatie. Cabinetul stomatologic SESENEDENT este un ajutor pentru persoanele cu probleme dentare de la cele mai obisnuite (obturatii, extractii dentare), pana la cele mai complicate (implante, ortodontie). Va invitam sa apelati cu incredere la serviciile cabinetului nostru.

Sanatatea danturii dumneavoastra este importanta.

Detalii specifice

Facilitati oferite de cabinet Urgente stomatologice, Cosmetica dentara, Chirurgie, Ortodontie, Pedodontie, Protetica, Implantologie, Radiologie dentara
Puncte de reper a locatiei (Zona, metrou, transport, scoala, etc)
Intersectie Dristor, pe partea dreapta langa benzinaria Rompetrol, prima scara la parter. Se ajunge cu metroul (Statia Dristor), cu tramvaiul 34, autobuz 135.

Locatie

Sectorul 3, Bucuresti
Strada Vulcan Judetul nr.8 Bl.B1B, ap.4

Filtru cautare

Contact Cautdentist.ro

  • Tel: +(040) 745 283 613
  • Email: contact (@) cautdentist ro
  • Website: www.cautdentist.ro

     

Publicitate pe site

Oferim spatii publicitare la preturi foarte bune. Pentru mai multe informatii accesati aceasta pagina sau contactati-ne la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Va vom prezenta mai multe pachete speciale.

Despre Noi

Echipa Cautdentist.ro a creat acest site in scopul de a usura cautarile dumneavoastra. Puteti gasi rapid un medic dentist, cabinet, clinica privata sau furnizori de materiale. Filtrul special va ajuta sa gasit in cateva secunde informatiile dorite.