Dental Prevent

Adauga la favorite
Contact Dental Prevent
T: 021.311.90.50
M: 0735.159.943
contact@dentalprevent.ro
facebook.com/DentalPrevent
dentalprevent.ro

Descriere

Dental Prevent ofera servicii de stomatologie generala, de la terapie, estetica dentara, protetica, ortodontie, pana la parodontologie, endodontie, chirurgie si implantologie.

Experienta noastra de treisprezece ani in domeniul stomatologic, cei peste 1000 de pacienti care ne trec pragul cu fidelitate, profesionalismul si tehnologia de ultima ora ne recomanda si ne motiveaza pentru a va oferi servicii impecabile intr-un mediu prietenos si relaxant.

La Dental Prevent ne bazam pe comunicare sincera si incredere in relatia dintre pacient si medic. Acest lucru ne ajuta in stabilirea tratamentelor pe termen lung, fiecare decizie fiind luata in urma unei analize in detaliu a fiecarui caz.

Hotararea finala este agreata impreuna cu pacientul, asigurandu-ne ca aceasta este varianta cea mai satisfacatoare din punct de vedere medical si estetic.

Detalii specifice

Facilitati oferite de cabinet Cosmetica dentara, Chirurgie, Ortodontie, Protetica, Implantologie
Luni 09:00-17:00
Marti 13:00-21:00
Miercuri 09:00-17:00
Joi 13:00-21:00
Vineri 09:00-17:00
Puncte de reper a locatiei (Zona, metrou, transport, scoala, etc)
Cotroceni

Locatie

Bucuresti
Str. Dr. Turnescu Nicolae nr.11, Sector 5

Filtru cautare

Contact Cautdentist.ro

  • Tel: +(040) 745 283 613
  • Email: contact (@) cautdentist ro
  • Website: www.cautdentist.ro

     

Publicitate pe site

Oferim spatii publicitare la preturi foarte bune. Pentru mai multe informatii accesati aceasta pagina sau contactati-ne la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Va vom prezenta mai multe pachete speciale.

Despre Noi

Echipa Cautdentist.ro a creat acest site in scopul de a usura cautarile dumneavoastra. Puteti gasi rapid un medic dentist, cabinet, clinica privata sau furnizori de materiale. Filtrul special va ajuta sa gasit in cateva secunde informatiile dorite.