Delta Clinic Dent | Cismigiu

Adauga la favorite
Oferta speciala:
Coroana zirconiu 1150
Contact 0733108757
0314254623
office@deltaclinicdent.ro
https://deltaclinicdent.ro

Descriere

Inca din 2008 Clinia Stomatologica Delta Clinic Dent, a pus la dispozitia pacientilor, prin cele doua cabinete stomatologice, cu ajutorul asistentelor si medicilor stomatologi toata gama de servicii stomatologice. Aceste servicii, printre care enumeram cu mandrie, Ortodontia, Chirurgia Dentara, si Implantologia Dentara, au fost si sunt realizate la cel mai inalt nivel.
 
In prezent Clinica Stomatologica Delta Clinic Dent isi desfasoara activitatea in Bucuresti, Sector 2, Str. Barbu Vacarescu, Nr. 5 langa gura de metrou Stefan Cel Mare. Aici oferim servicii specializate de chirugie dentara avand unul din cabinete echipat cu toata aparatura necesara realizarii manoperelor complicate. Pe langa partea de chirurgie dentaramedici nostri mai realizeaza si: implant dentar, extractie molar de minte, rezectie apicala, tratamentul parodontitelor, chiuretaj parodontal, dar si tratamente simple cum sunt plombele dentare sau detartrajul dentar. 
 
La Delta Clinic Dent, dorinta de a putea raspunde tuturor pacientilor indiferent de nevoile stomatologice ne motiveaza sa ne pregatim, atat din punct de vedere tehnologic cat si educational, la cele mai inalte standarde participand la toata gama de cursuri de specialitate in stomatologie cat si achizitionand cele mai bune materiale de pe piata. Oferim astfel, pacientilor, produse de ultima generatie puse la dispozitie de medici bine informati.
 

Cabinet Stomatologic

Detalii specifice

Facilitati oferite de cabinet Urgente stomatologice, Cosmetica dentara, Chirurgie, Ortodontie, Pedodontie, Endodontie, Protetica, Implantologie, Radiologie dentara
Luni 08:00 - 20:00
Marti 08:00 - 20:00
Miercuri 08:00 - 20:00
Joi 08:00 - 20:00
Vineri 08:00 - 20:00
Sambata inchis
Duminica inchis
Puncte de reper a locatiei (Zona, metrou, transport, scoala, etc)
Cismigiu, Metrou Izvor

Locatie

Sectorul 1, Bucuresti
Bd. Schitu Magureanu, Nr. 7

Filtru cautare

Contact Cautdentist.ro

  • Tel: +(040) 745 283 613
  • Email: contact (@) cautdentist ro
  • Website: www.cautdentist.ro

     

Publicitate pe site

Oferim spatii publicitare la preturi foarte bune. Pentru mai multe informatii accesati aceasta pagina sau contactati-ne la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Va vom prezenta mai multe pachete speciale.

Despre Noi

Echipa Cautdentist.ro a creat acest site in scopul de a usura cautarile dumneavoastra. Puteti gasi rapid un medic dentist, cabinet, clinica privata sau furnizori de materiale. Filtrul special va ajuta sa gasit in cateva secunde informatiile dorite.