CMI Dr.Ioana Popescu

Adauga la favorite
Oferta speciala:
Detartraj cu ultrasunete + periaj profesional + air flow = 100 lei
Contact Pers. contact: Dr. Ioana Popescu
Telefon/fax: 0751200059
Adresele celor 2 cabinete:
1. Bulevardul Iuliu Maniu 17, bl.21P, sc.5
2. Str Opanez, nr12, sect2
www.bright-smile.ro

Descriere

Un cabinet stomatologic modern cu o echipa de medici tanara care sunt intr-o continua cunoastere de tehnici noi.

Foloseste echipamente de ultima generatie cum ar fi: apex locator, camera intraorala, piesa reductoare pentru endodontie.

Cabinetul de stomatologie infiintat de DR. Ioana Popescu medic dentist generalist cu competenta in Implantologie , ofera pacientilor sai servicii stomatologice de inalta calitate.
Un cabinet elegant intr-o zona accesibila a capitalei, aparatura de ultima generatie, profesionalism, promtitudine, seriozitate, servicii de inalta calitate si preturi accesibile pacientilor.
Cabinetul nostru colaboreaza cu laboratoare de tehnica dentara unde sunt executate lucrari dentare de foarte buna calitate.
Sterilizarea se realizeaza intr-un spatiu special amenajat, conform ultimelor cerinte sanitare, cu aparatura performanta. Pentru fiecare pacient se sterilizeaza aparatul cu solutii antiseptice si spray-uri de sterilizare la rece, iar intreg instrumentarul este sterilizat la rece cu substante active impotriva virusului hepatic si HIV, dupa care se efectueaza sterilizarea in autoclav, instrumentarul fiind impachetat in pungi de sterilizare, in conformitate cu dispozitiile Uniunii Europene.

Detalii specifice

Facilitati oferite de cabinet Urgente stomatologice, Cosmetica dentara, Chirurgie, Ortodontie, Pedodontie, Protetica, Implantologie, Radiologie dentara
Luni 08.30-14.00
Marti 14.00-20.30
Miercuri 08.30-14.00
Joi 14.00-20.30
Vineri 08.30-14.00

Locatie

Sectorul 2, Bucuresti
Str.Opanez nr.12, sector 2, Bucuresti, 061075

Filtru cautare

Contact Cautdentist.ro

  • Tel: +(040) 745 283 613
  • Email: contact (@) cautdentist ro
  • Website: www.cautdentist.ro

     

Publicitate pe site

Oferim spatii publicitare la preturi foarte bune. Pentru mai multe informatii accesati aceasta pagina sau contactati-ne la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Va vom prezenta mai multe pachete speciale.

Despre Noi

Echipa Cautdentist.ro a creat acest site in scopul de a usura cautarile dumneavoastra. Puteti gasi rapid un medic dentist, cabinet, clinica privata sau furnizori de materiale. Filtrul special va ajuta sa gasit in cateva secunde informatiile dorite.