Durerea de masele

Candidoza bucala Candidoza bucală este o infecție ce se dezvoltă la nivelul gurii, limbii și a gâtului. a sugari simptomele candidozei bucale constă în pete de culoare albă localizate la nivelul gurii și pe limbă cu aspect brânzos și scăderea apetitului la nou născut. La adulți simptomele candidozei bucale constă în senzație de arsură la nivelul gurii și a gâtului, pete albe localizate pe mucoasa gurii și a limbii și apariția unui gust neplăcut în gură. Țesutul din jurul acestor pete albicioase este roșu și dureros.

Register to read more...

CE ESTE IMPLANTUL DENTAR?
Odata cu trecerea timpului apar diverse probleme ale danturii ce cauzeaza deteriorarea acestora si chiar pierderea dintilor.
Pana nu demult solutia era protezarea fixa sau mobile, care de cele mai multe ori era incomoda si neeficienta care trebuia inlocuita dupa o anumita perioada de timp.

Register to read more...

Multi dintre noi inca ne temem de mersul la stomatolog in ciuda faptului ca tehnicile dentare au fost considerabil imbunatatite in ultimii ani, eliminandu-se aproape complet durerea. ADIO DURERE! Frica de medicul dentist e rezultatul unei experiente anterioare din copilarie.

Register to read more...

Zambetul stralucitor ca punct de plecare al reusitei noastre
Albirea dintilor este o procedura care imbunatateste culoarea dintilor. Ea se poate realiza astfel:
-in cabinetul stomatologic
-la domiciliu

Register to read more...

Filtru cautare

Ce este implantul dentar?
Implantul dentar este o piesa de titan, care tine loc de radac
 Scapa de frica la medicul dentist
Multi dintre noi inca ne temem de mersul la stomatolog in ciuda fap
Ce este caria dentara si cum putem preveni aparitia ei?
Caria dentara este cea mai frecventa afectiune a dintilor , ap

Abonare Newsletter

Contact Cautdentist.ro

  • Tel: +(040) 745 283 613
  • Email: contact (@) cautdentist ro
  • Website: www.cautdentist.ro

     

Publicitate pe site

Oferim spatii publicitare la preturi foarte bune. Pentru mai multe informatii accesati aceasta pagina sau contactati-ne la adresa de email: publicitate@cautdentist.ro. Va vom prezenta mai multe pachete speciale.

Despre Noi

Echipa Cautdentist.ro a creat acest site in scopul de a usura cautarile dumneavoastra. Puteti gasi rapid un medic dentist, cabinet, clinica privata sau furnizori de materiale. Filtrul special va ajuta sa gasit in cateva secunde informatiile dorite.